Ontdek alle deelnemende winkels

  wat is bel friday

  Lokaal kopen is zorg dragen voor elkaar: voor de winkeliers, voor de producenten, voor jezelf en voor de hele gemeenschap. Want door te shoppen in een lokale elektrozaak of kleding van een Belgisch label te dragen, pomp je je winkelbudget opnieuw in onze Belgische economie. En daar worden we allemaal beter van!
  Wat is Bel Friday
  Daarom zetten we de Belgische shoppers en winkeliers in de bloemetjes op Bel Friday, de sympathiekste winkelhappening van het land. Tijdens het eerste weekend van maart geniet je in tal van Belgische winkels en webshops van interessante aanbiedingen, fikse kortingen en onverwachte extra’s. Want lokaal shoppen, dat is gewoon ontzettend plezant! Een volledig overzicht van alle acties in het hele land en op het internet vind je hier.

  5ha Bel Friday bos

  Bel Friday Bos
  Toch draait BEL Friday niet alleen om krijgen. Het is ook het uitgelezen moment om op een leuke manier je steentje bij te dragen aan een beter België. Elke deelnemende winkel steunt immers ook een goed doel. Dit jaar planten we met alle deelnemers maar liefst 5ha Bel Friday bos, in samenwerking met de Bosalliantie. 

  Wil je zelf ook een bos planten voor meer groen zorgen? Neem dan zeker even een kijkje op www.plantjeeigenbos.be!

  Meer dan ooit beseffen we het belang van bossen en natuur in België. Om zelf van te genieten dicht bij ons in tijden dat #staycations en vakantie in eigen land populairder zijn dan ooit, maar natuurlijk ook voor ons klimaat en onze biodiversiteit.

  Een Bel Friday bos, gerealiseerd door winkels van hier, voor en door onze klanten en medewerkers, is de kers op de taart van ons Bel Friday actieweekend. 

  #kooplokaal

  Niet alleen de winkelstraten kleuren zwart, geel en rood tijdens Bel Friday, maar ook op de vele Belgische webshops kan je niet aan #koopbelgisch ontsnappen. Je wordt het hele weekend om de oren geslagen met verrassende deals en niet te missen aanbiedingen. En natuurlijk gaat ook hier een deel van de opbrengst rechtstreeks naar het Bel Friday bos. Redenen genoeg om samen te kiezen voor de winkeliers van hier, waar je ook bent. Voor een overzicht van alle online en offline acties voor Bel Friday kan je hier terecht.

  Samen kiezen voor de winkeliers van hier, van vrijdag 5 maart tot en met maandag 8 maart. Met kortingen, promoties, kleine attenties en vooral veel goesting om jullie te ontvangen.
  Bel Friday
  Bel Friday

  Bel friday,

  Hier, daar kiezen we samen voor.

  Wil je als winkelier graag bij een volgende editie zelf deelnemen?
  Lees dan hier wat te doen.