Ontdek alle deelnemende winkels
Bel Friday is afgelopen

Runners’ lab

Geniet van 20% korting* op loopkleding en accessoires. Na aankoop ontvang je nog een extra bon die recht geeft op 15 euro korting bij aankoop van loopschoenen.

Runners’ lab is al sinds 1980 de grootste loopspeciaalzaak van het land. Onze 40 jaar aan ervaring maakt dat wij ontzettend veel kennis in huis hebben die wij maar wat graag doorgeven aan onze klanten. Via onze gekende één-op-één adviesstijl kunnen wij hun noden nog beter aanvoelen en hier beter op inspelen. Of het nu gaat om sportievelingen die hun eerste stapjes in de loopwereld zetten, doorgedreven lopers of topsporters, iedereen is welkom bij ons. Via ons uniek afsprakensysteem slagen wij erin om wekelijks maar liefst 1500 klanten persoonlijk te helpen. 
 
Bij Runners’ lab kan je niet alleen terecht voor al je loopbenodigdheden, maar krijg je ook nog wetenschappelijk advies op maat. Daarnaast maken wij ook steunzolen, voeren we schoenaanpassingen uit en kan je je volledig biomechanisch laten screenen.  
 
Door deel te nemen aan BelFriday willen wij onze Belgische identiteit in de kijker zetten. We grijpen dit moment ook aan om iedereen te bedanken die de afgelopen maanden lokaal en Belgisch kocht. We zijn heel dankbaar voor jullie steun en hopen jullie ook het komende jaar terug te zien in onze (online) winkels.  
 
#keeponrunning #wemoverunners 
 
* Geef de kortingscode “Belfriday321” in bij het afrekenen om te genieten van je korting. De korting geldt bij een minimumaankoop van 40 euro, is niet cumuleerbaar met andere kortingen en geldt niet op elektronica.