Ontdek alle deelnemende winkels
Bel Friday is afgelopen

Compudeals

Ontdek bij CompuDeals een gaming computer met de gegeerde Geforce RTX3060-videokaart én een professionele notebook met W10PRO én touchscreen.

CompuDeals is de Belgische aankoopgroepering bij uitstek voor de IT-professional. Met onze CompuDeals-folder richten we ons vervolgens met de beste deals en een ruim assortiment tot shoppers die op zoek zijn naar notebooks, monitoren, all-in-ones, printers, gaming computers….

Ons huismerk Pointer Systems specialiseert zich in België geproduceerde top desktops. Speciaal voor Bel Friday stelden we twee gaming desktops samen met de splinternieuwe en gegeerde Geforce RTX3060-videokaarten met 12GB geheugen. 

Wees er snel bij, want aan de scherpe prijs die we voor Bel Friday vastlegden én met beperkte voorraad, wil je deze actie niet missen!
En dat is nog niet alles, want we voorzien ook een ideale notebook voor de thuiswerker. Bots je tegen de limieten van je notebook bij het thuiswerken en wil je het professioneler aanpakken? Dan hebben wij de oplossing. 

Wat dacht je van een notebook van wereldmerk HP mét Windows 10 Pro én een touchscreen? Wij hebben hem voor jou geselecteerd aan een heel mooie prijs.

Klik snel door en ontdek het moois dat CompuDeals te bieden heeft!