Ontdek alle deelnemende winkels
Bel Friday is afgelopen

Brio

Het briolabel staat garant voor écht vakmanschap! Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of een totaalrenovatie? Registreer je dit weekend om een afspraak te maken en ontvang een cadeau!

Ontdek onze Bel Friday-acties bij jouw lokale interieurbouwer met briolabel. Via briolabel.be vind je jouw interieurspecialist mét kwaliteitsgarantie. 
Benieuwd welke voordelen jouw interieurbouwer aanbiedt? Ontdek het snel via www.briolabel.be  en start de planning van je droominterieur. Je steunt er niet enkel onze lokale vakmannen en -vrouwen mee, maar ook het goede doel. Zo draag je bij aan de aanplanting van een Bel Friday speelbos van 20 hectare in samenwerking met Bosalliantie! 

Waarom kiezen voor een interieurbouwer met briolabel? 
  • Echt vakmanschap en maatwerk van hier. 
  • Keuken, badkamer, dressing of laundry room? Je hele interieur kan in een nieuw kleedje gestopt      worden, gaande van je douche tot je eettafel met matching stoelen! Eén contactpersoon voor alles, makkelijk toch?  
  • Jouw interieurontwerp, uniek en volledig naar jouw wensen. 
  • De beste inbouwtoestellen voor je keuken aan de allerbeste condities en hoogwaardig sanitair met het mooiste design. Dit inclusief plaatsing en service door lokale vakmensen die weten van aanpakken. 

Registreer je nu en ontvang een extra cadeau! 
Registreer je tijdens de Bel Friday dagen (05/3-08/03) om een afspraak in te plannen ter verwezenlijking van je droominterieur. Ga naar www.briolabel.be , vul het registratieformulier in en geef een korte toelichting over je interieurplannen. Je interieurbouwer naar keuze contacteert je zo snel mogelijk om een corona-proof afspraak te maken wanneer het jou past. Na afloop van deze eerste kennismaking mag je een extra geschenk verwachten! Tot dan! 

Actie enkel geldig bij deelnemende interieurbouwers.