Ontdek alle deelnemende winkels
  Vier met de winkeliers van hier! Bel Friday van 29 oktober tot en met 02 november. Met kortingen, promoties, kleine attenties en vooral veel goesting om jullie te ontvangen. En samen planten we 5ha Bel Friday bos!
  Vier met de winkeliers van hier! Bel Friday van 29 oktober tot en met 02 november. Met kortingen, promoties, kleine attenties en vooral veel goesting om jullie te ontvangen. En samen planten we 5ha Bel Friday bos!
  Bel Friday is afgelopen

  Electroservice

  Electroservice omvat een netwerk van meer dan 50 gespecialiseerde elektrozaken over heel Vlaanderen. De winkeliers van Electroservice zijn allen gedreven vakmensen, die elk belangrijk detail bij uw aankoop huishoudelektro nauwlettend bewaken. Vanaf het deskundig advies bij de aankoop tot aan de degelijke en vlotte dienst na verkoop staan zij voor u klaar.
  Bovendien zal u bij uw Electroservice handelaar een zeer uitgebreid aanbod  aan merken terugvinden. Naast de standaard merken die in de winkels terug te vinden zijn, kunnen zij u dankzij de aankooporganisatie ook uniekere merken aanbieden en dit telkens aan zeer correcte prijs-kwaliteitsverhoudingen.
  Dankzij ons uitgebreid netwerk van meer dan 50 Electroservice winkels, verspreid over het volledige Vlaamse gewest, kan u steeds in uw onmiddellijke omgeving terecht. 
  Via deze link https://www.engels-electro.be/electroservice vind u het Electroservice-lid  van uw keuze terug.